Ulovila ga s drugom na stražnjem sjedalu pa mu rasturila BMW

Ulovila ga s drugom na stražnjem sjedalu pa mu rasturila BMW

Screenshot: Youtube

DJEVOJKA je sredila da njenom dečku unište automobil nakon što ga je ulovila u seksu s drugom na stražnjem sjedalu istog.

Varalica je dobio što je zaslužio nakon što je njegova bijesna bivša razbila BMW u komadiće i to s live prijenosom na lokalnom radiju, prenosi Mirror.

Caro Vogel (25) iz Austrije kupila je svome dečku Chrisu Rothu (27) BMW kako bi lakše mogao pronaći posao, a onda ga je ulovila na stražnjem sjedalu tog istog automobila s drugom ženom.

Bijesna Caro je tada nazvala lokalni radio show "Bivši", čiji voditelji pomažu žrtvama prevare da se osvete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čula sam za njih i pomislila kako je to najbolji način da mu se osvetim", rekla je Caro. Kapetan Luke, glavni voditelj ovog radio showa, prihvatio je njen zahtjev. Nakon toga su ga snimili kako macolom, sjekirom i bejzbolskom palicom uništava BMW. Nakon što ga je dovoljno izdemolirao izvana upotrijebio je bager da sredi i motor.

"Bilo je jako zabavno i nimalo ne žalim", dodala je Caro. Snimka je objavljena na intenetu a radio prijenos razbijanja je išao uživo.

Chris, koji je još uvijek nezaposlen, bio je strašno ljut i derao se preko mobitela na voditelje, ali mu to nije pomoglo. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara