Umjesto uobičajenih biljaka, uz ulice glavnog grada posadili tisuće stabljika marihuane

Umjesto uobičajenih biljaka, uz ulice glavnog grada posadili tisuće stabljika marihuane

Screenshot: YouTube

TISUĆE stabljika marihuane raste u središtu Astane, glavnog grada Kazahstana. Osramoćeni članovi gradskog vijeća sad istražuju kako se dogodilo da je umjesto uobičajenih biljaka posađeno nekoliko tisuća stabljika marihuane.

Neobičnu hortikulturu u gradu otkrio je stanovnik glavnog grada Mihail Malorod, koji priznaje da su ga privukli miris i neobičan izgled biljaka, Kad ih je pogledao malo bolje, shvatio je u što gleda i ostao je šokiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hodao sam ulicom kad sam primijetio slatke biljke na križanju Auezove i Dzhangeldinove ulice. Pomislio sam: 'Kakva lijepa gredica'", ispričao je oduševljeni nalaznik za Yahoo News.

Gradsko vijeće pokrenulo je istragu o tome kako se Zelenstroyu, gradskoj tvrtki zaduženoj za hortikulturu, dogodio ovakav incident.

"Istraga je u tijeku, ako su ono zaista stabljike marihuane kao što se tvrdi na društvenim mrežama, istog trena ćemo ih ukloniti. Zasad nije utvrđeno tko je posadio te stabljike, ali istraga i ispitivanja su u tijeku", rekao je glasnogovornik gradskog vijeća. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara