Unajmite životni stil

Foto: PR

JESTE li se već zapitali zašto biste nešto kupili kad to isto možete unajmiti? Cijela filozofija novoga ekonomskog i društvenog pokreta - u slobodnom prijevodu tranzumerizma - može se sažeti u mantru "Posudi, ne kupuj!" To posuđivanje nije statusno determinirano: ne posuđuju oni koji si nešto ne mogu priuštiti, nego, naprotiv, oni koji si žele priuštiti. Tom smo novom trendu posvetili prve stranice novog Lider trenda koji možete pronaći uz novi broj poslovnog tjednika Lider.

O neobičnom spoju domaćeg dizajna i hrvatskih vina razgovarali smo s Nikolom Krasićem i Vedranom Gulinom, vlasnicima kultnog wine&bar concept storea Vino&Ino gdje se pije domaće vino i kupuje i gleda "ino" što se sastoji od promišljene ponude hrvatskih dizajnerskih proizvoda.

Malo gotike, malo punka, malo crne, malo bijele, malo romantike i minimalizma te mnogo poznatih kao zaštitnih lica modne kampanje. To su u osnovnim crtama obilježja ovogodišnjih modnih priredbi: Fashion.hr-a i Cro-A-Portera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon šetnje domaćim modnim pistama skoknuli smo do Kube s našim Gastronomadima, u posjet 15. Habanos festivalu gdje su oni svijetu pokazali kako se spravljaju jela s okusom duhana.

Za vas smo izabrali i najbolje kozmetičke novitete, trendovske svečane frizure, "must have" modne detalje i radne stolice koje će vam pomoći da se i nakon dugotrajnog sjedenja osjećate kao da ste bili na vježbanju.

Uz poseban prilog o malim trikovima urbanih vrtlara te o vlastitome povrću koje možete uzgojiti na terasi u novom Lider trendu možete pronaći sve o novim knjigama, TV serijama, filmovima i događanjima koja svakako treba posjetiti.

Ne propustite novi broj Lider trenda samo uz novi broj poslovnog tjednika Lider.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara