Unakazio lice kako bi izgledao poput lika iz omiljenog stripa

Unakazio lice kako bi izgledao poput lika iz omiljenog stripa

Foto: Instagram/Press

POSTOJE sasvim razumni načini da pokažete da ste fan određenog stripa, a majice ili tetovaže samo su neki od načina na koje smo navikli.

No, 37-godišnji Henry Damon iz Caracasa u Venecueli ne spada u skupinu ljudi koji će se zadovoljiti tetovažom.

Naime, on je zagriženi fan Marvelovih stripova o Kapetanu Americi, preciznije, glavnog negativca Red Skulla, a svoje je obožavanje podigao na potpuno novu razinu.

Uz pomoć umjetnika i stručnjaka za modifikacije na tijelu Emilija Gonzaleza, Damon je dao da mu u čelo ugrade implantate, a to je bio samo početak jer nedugo nakon toga odlučio se podvrgnuti najekstremnijem zahvatu - odrezao je dio nosa.

Naravno, Gonzalez je zatražio da Damon učini i sve potrebne pretrage kako bi bili sigurni da mogu početi s operacijom. Ipak, mnogi bi se mogli zapitati ne bi li prvi posjet trebao biti onaj psihijatru, ali Gonzalez ima odgovor i na to pitanje.

"On je izvanredan sin, suprug i otac, ali ima malo ekstreman ukus kada se radi o modifikaciji tijela", govori Gomez.

Sljedeći je korak tetovirati cijelo lice i staviti silikonske implantate u obraze i bradu, a nadamo se da će od svih tih modifikacija obratiti pozornost na još jednu stvar. Naime, zanimljivo je da je Damon spreman unakaziti cijelo lice kako bi što više naličio Red Skullu, ali očito mu još na pamet nije palo obrijati kosu i bradu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara