Upoznajte Gordona Elvisa, najboljeg imitatora Elvisa Presleya na svijetu

Foto: gordonelvis.com

BIVŠI vozač kamiona iz  Wolverhamptona, Gordon Elvis, u slobodno vrijeme bavi se hobijem koji je postao velikim dijelom njegova života. Naime, Gordon već dugi niz godina nastupa kao Elvisov imitator, a godine rada nedavno su došle i na naplatu. Gordon je na natjecanju Elvisovih imitatora u Memphisu među 250 kandidata proglašen najboljim. Suci su, osim glasa, ocjenjivali i autentičnost pokreta i manira.

"Rekli su mi da je trenutak u kojem sam se popeo na pozornicu bio trenutak u kojem su vidjeli Elvisa. Ponosan sam na to. Jedini problem koji imam je sa 'skidanjem' Elvisovog južnjačkog naglaska, jer sam s Malte", naglasio je najbolji "lažni" Elvis.

Ovaj 28-godišnjak čak je promijenio svoje prezime u "Elvis" kako bi odao počast "kralju". Prije nego što je postao najbolji Elvisov imitator, Gordon vozio je kamione i dostavljao pivo u pubove. No, nakon dolaska u Englesku, odlučio je pokušati ostvariti svoj san i raditi kao Elvisov imitator. Počeo je s karaokama u raznim kafićima, a 2008. prijavio se na natjecanje Elvisovih imitatora u Porthcawlu i pobijedio. To mu je, kaže, dalo dodatnu motivaciju da slijedi svoje snove i postane najboljim u svom poslu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara