Urlici, jecaji i "Dirty Dancing": Snimka oproštajnog govora direktora Microsofta postala hit na internetu

Screenshot: YouTube

STEVE BALLMER, koji je proteklih 13 godina bio direktor Microsofta, a proteklih 20 desna ruka Billa Gatesa, oprostio se od 13.000 svojih zaposlenika u Key Areni u Seattleu govorom koji je vrlo brzo postao hit na internetu.

U videu u kojem se može vidjeti atmosfera kao na rock koncertu, na kojem mu ljudi iz publike dovikuju "Volimo te", prikazano je kako Ballmer nije uspio suspregnuti suze i kako jecajući govori: "Upijajte ovo ljudi, upijajte. Vi ste dijelom najveće tvrtke na svijetu", a potom nastavio: "Microsoft mi je kao četvrto dijete. Djeca odlaze od kuće, a u ovom slučaju ja sam taj koji odlazi od kuće.

Nakon toga dao je uvod u "veliko finale": "Ovo je pjesma koju sam oduvijek želio upotrijebiti negdje, ali je proglašena neprimjerenom. To je odlična pjesma i htio sam odabrati pjesmu koja je jednostavno savršena. Pjesma koja mi je dozvolila da kažem 'hvala', pjesma kojom se gleda unatrag i pjesma koja slavi budućnost. To je pjesma iz jednog od mojih najdražih filmova, jedna od mojih najdražih pjesama i mislim da ima to sve u sebi. To je pjesma sa samog kraja filma, kad se glumac popne na pozornicu i priča o tome kako on voli raditi. E pa ja želim završiti ovom pjesmom. Uz puno poštovanja, pjesma koja govori o tome koliko ste mi značili i koliko ste toga za mene napravili. Vi ste ovo učinili najboljim vremenom u mom životu ('Time of My Life')".

Pogledajte kako je izgledao njegov "rokerski" odlazak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara