Uskoro iznosi od 10 milijuna eura: Hrvati od 1. veljače igraju za vrtoglave iznose Eurojackpota

Foto: PR

VIJEST o ulasku Hrvatske i drugih pet zemalja u Eurojackpot loto obitelj istovremeno će danas biti objavljena u 14 zemalja članica ove međunarodne igre na sreću. Hrvati će sljedeće godine s oko 240 milijuna Europljana igrati loto za vrtoglave iznose - minimalan Jackpot iznosi 10 milijuna eura.

Hrvatska Lutrija ulazi u igru zajedno s lutrijama Švedske, Norveške, Islanda, Litve i Latvije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eurojackpot se igra od ožujka 2012. godine, a do sada je podijeljeno više od 200 milijuna eura. Među više od 10 milijuna dobitnika rekorderi po visini osvojenog loto Jackpota u svojoj zemlji postali su jedan Estonac i Danac. U Njemačku su otišla čak tri dvoznamenkasta milijunska dobitka, od kojih je jedan treći najveći u povijesti tamošnjeg lota svih vremena.Za pridruženje Eurojackpotu koji se  trenutno igra u Finskoj, Estoniji, Danskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, Italiji, Sloveniji i Španjolskoj, Hrvatska Lutrija ispunila je sve uvjete na visokom nivou. Između ostalog kao uvjet pristupanja Eurojackpotu u 2012. stekli smo dva vrijedna certifikata, ISO 27001 i Security Control Standard WLA, odnosno sigurnosni certifikat Svjetske lutrijske organizacije.

Detalje o samoj igri, iznosima uplate, izvlačenju…, otkrit će uprava Hrvatske Lutrije na prigodnom press domjenku koji će se održati do kraja 2012. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara