Uzavrela KnockOut atmosfera uz Let3!

Foto: PR

RIJEČKE legende Let3 rasplesali su tisuće mladih iz Hrvatske i regije u prekrasnom Orciersu!

Oduševljeni ljubitelji snježnih avantura pjevali su i plesali do ranih jutarnjih sati, a najveći hitovi popularne riječke grupe orili su se Francuskim Alpama. Čak nekoliko sati bez prestanka su izmjenjivali hit za hitom, a nakon samog završetka publika je ih je jednoglasno zvala na bis.

Novogodišnja zimska avantura u snježnom Orciersu polako se bliži svome kraju, a sedmodnevnu nezaboravnu zabavu live koncertom će zatvoriti Goran Bare i Majke.

Za sve ljubitelje snježnog sporta, snježna bajka nastavlja se u drugom ovosezonskom terminu koji nas očekuje 04. – 11. siječnja 2014. Veliku pozornicu KnockOut Snow Festivala tada će ugrijati britanski DJ dvojac The Shapeshifters, zagrebačka rock grupa
Hladno pivo, Goran Bare i grupa Majke, riječki Let3, DJ dvojac Frankie Headfors, program RNB Confusion i grupa Connect, te DJ Luca Montecchi.

Nakon Francuske skijaške avanture, u organizaciji Collegium putovanja, od 13. do 16. ožujka očekuje nas vrhunac snježne bajke u Olimpijskom Centru Jahorina u blizini Sarajeva. Na KnockOut Snow Closing Festivalu mlade će zabavljati splitski glazbenik Jole, tamburaški sastav Mejaši, DJ dvojac Frankie Headfors i DJ Luca Montecchi. Osim noćnih partija i koncerata, tu su apres ski partiji, posjet Sarajevu i brojna druga iznenađenja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara