Vatrena 68-godišnja baka mora u zatvor jer se s mlađim ljubavnikom seksala na javnom mjestu

Screenshot/Foto: Click Orlando/Sumter County

PEGGY KLEMM osuđena je na zatvorsku kaznu jer se seksala u javnosti sa svojim ljubavnikom Davidom Bobilyjem.

68-godišnja Peggy je oženjena i ima 14 unuka, a sredinom lipnja ulovljena je kako se seksa s Davidom nasred trga u mjestu Villages na Floridi.Villages je zapravo velika umirovljenička zajednica sa 100 tisuća ljudi i poznata je po svojim zabavama, jeftinim koktelima i ludom seksu na javnim mjestima, piše Huffington Post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Peggy je nakon incidenta uhićena. Već je bila na uvjetnoj kazni zbog neoprezne vožnje i zbog toga je prihvatila nagodbu, priznala krivnju za prekršaj i dobila kaznu zatvora od šest mjeseci.

Što na sve ovo ima reći njezin suprug Frank s kojim je u braku 50 godina? On podupire svoju ženu i misli da je dobila preveliku kaznu. "Ona je super žena ako mene pitate. Zaslužuje novu priliku", kaže Frank.

Peggy se u suzama ispričavala svom suprugu kada su je policajci izveli iz sudnice i tijekom saslušanja šapnula mu je da ga voli. Nije poznato što sada osjeća prema ljubavniku Davidu koji će također provesti šest mjeseci u zatvoru.

Nakon odsluženja kazne u umirovljeničkoj zajednici čeka ih poseban novi koktel "Seks na trgu" napravljen u njihovu čast.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara