Već ima vojsku obožavatelja: Je li ovaj dječak reinkarnacija Brucea Leeja?

Već ima vojsku obožavatelja: Je li ovaj dječak reinkarnacija Brucea Leeja?

Screenshot: YouTube

PETOGODIŠNJAK iz Japana Ryusei Ryu stekao je vojsku obožavatelja kad se na internetu pojavio video koji pokazuje njegovo umijeće borbe. Dječak bez greške oponaša sve pokrete Brucea Leeja iz filma "Game of Death", a usavršio je i vrtnju nunčaka.

Tijekom njegove točke iza dječaka je cijelo vrijeme upaljen televizor, kako bi se vidjelo da sve pokrete izvodi jednakom brzinom kao pokojni Bruce Lee.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječakov otac Bruce Ryu, koji je zaslužan za to što se video pojavio na YouTubeu, svog sina smatra reinkarnacijom slavnog glumca, a s njim se slažu i neki koji su video pogledali. U dva dana, koliko je prošlo od objavljivanja videa, pogledalo ga je milijun i pol ljudi.

Bruce Lee je film "Game of Death" počeo snimati i režirati 1972. godine, no privremeno je napustio set zbog drugog filma, "Enter The Dragon". Nažalost, prije nego što se vratio snimanju filma, preminuo je. Obožavatelji i majstori borilačkih vještina tvrde da su upravo u ovom filmu najbolji borilački pokreti koje je Lee izveo, piše Telegraph.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara