Velika gesta Zlatana Ibrahimovića: "On je topla i brižna osoba"

Foto: Guliver/Getty Images

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ još je jednom stekao simpatije mnogih nakon što se pobrinuo da švedska reprezentacija igrača s poteškoćama u razvoju nastupi na SP-u.

Naime, švedska se reprezentacija kvalificirala na INAS Svjetsko prvenstvo na kojem nastupaju mentalno hendikepirane osobe, međutim, problem je izazvao nedostatak financijskih sredstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je čuo za njihov problem, igrač PSG-a odlučio je donirati 40 tisuća eura kako bi Švedska otišla na INAS Svjetsko prvenstvo i pritom imala za letove, hotele i ostale troškove. Ideja je bila skupiti novac uz pomoć aukcije dresova, pomoć su zatražili i od švedskih reprezentativaca, a na kraju je uskočio i Ibrahimović koji je donirao vlastiti novac.

"Nismo znali kako to ostvariti. Onda je došao Zlatan i pitao koliko novca nam je potrebno. Odgovorili smo kroz naše kontakte u švedskoj nogometnoj reprezentaciji, a onda je novac prebačen na naš račun kao dar. Nevjerojatna gesta", rekao je pomoćni trener momčadi Stefan Jonsson za Expressen.

"Njegova nevjenčana supruga Helena bila je stvarno dirnuta i rasplakala se kada je čula za njegovu gestu. Stvarno su divni ljudi, a Zlatan je čista suprotnost od onog što ljudi misle o njemu, on je topla i brižna osoba", zaključio je Jonsson.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara