Veliki gubitak za ekipu "Simpsona"

Veliki gubitak za ekipu "Simpsona"

Foto: Press/Getty Images

HARRY SHEARER, glumac koji je od samih početaka prikazivanja animirane serije "Simpsoni" glas posuđivao likovima kao što su Ned Flanders, C. Montgomery Burns, Smithers, Otto i još niz drugih likova, na Twitteru je objavio da napušta show.

Njegova obavijest pojavila se samo nekoliko dana nakon što Fox obznanio da je serija ugovor produžila na još dvije sezone.

"Od odvjetnika Jamesa L. Brooksa: 'Show se nastavlja, ali Harry neće biti dio njega, želim mu sve najbolje'. Ovo se dogodilo jer sam htio ono što smo oduvijek imali: slobodu da radimo i na drugim projektima. Naravno, želim mu sve najbolje. Hvala fanovima Simpsona na podršci", napisao je Shearer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov rad na seriji mogli bismo nazvati nezamjenjivim jer glasove je posuđivao brojnim stanovnicima Springfielda, a osim navedenih tu su još velečasni Lovejoy, Kent Brockman, Lenny, Rainier McBain Wolfcastle i dr. Hibbert.

Shearer se u posljednje četiri godine aktivnije počeo baviti glumom u serijama i kazalištu, a za CNN je izjavio da ne zna hoće li daljnji pregovori s producentima uroditi plodom.

Producent Al Jean je u pak u izjavi za New York Times napisao: "Harryju smo ponudili isti ugovor koji je ostatak ekipe prihvatio, a on odbio. Show će se nastaviti i želimo mu sve najbolje. Vijest je najteže pala Maggie. Ne namjeravamo ubiti likove Burnsa i Flandersa, ali pronaći ćemo najbolje moguće glasove da ga zamijenimo".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara