Vjenčali se već 59 puta, a sad će to napraviti i u Hrvatskoj

Foto: Facebook

LISA GRANT i Alex Pelling iz Manchestera, o kojima su se prošlog ljeta raspisali svi svjetski mediji, na svojem su "putovanju zbog vjenčanja" stigli i do Hrvatske.

I iako su pred godinu dana u planu imali vjenčati se na "samo" 30 različitih lokacija diljem svijeta, očito je da im se takav način putovanja svidio pa se broj puta koliko su izrekli "DA" popeo na čak 59. A uskoro ih očekuje i 60.

Naime, njih su dvoje u potrazi za savršenim mjestom za vjenčanje došli i do Krka i to svojim kamperom kojim putuju. A budući da se vjenčaju u svakoj državi koju posjete napravit će to i ovog utorka, 24.09.2013. na svjetioniku Maltempo na otoku Krku, s početkom u 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ideja za ovu avanturu je nastala, kako tvrdi Alex, kada se prije dvije godine njih dvoje nisu mogli odlučiti za jedinstveno, posebno i nezaboravno mjesto na kojem bi se vjenčali pa su nakon prodaje zajedničke kuće i privatnog biznisa krenuli u potragu te se odlučili vjenčati više puta. Krenuli su od Kanade, preko SAD-a, Meksika, sve do raznih lokacija u južnoj Americi, posjetili velik dio Europe i sjeverne Afrike, a nakon Hrvatske čeka ih još južna Afrika, velika Azija i Australija.

Na putu i u ostvarenju njihove ideje pomažu im lokalni stanovnici i organizacije, agencije za organizacije vjenčanja i vrhunski fotografi diljem svijeta, a ništa drukčije neće biti ni u Hrvatskoj.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara