Vjenčanje za pamćenje: Mladenci i njihovi gosti propali u jezero za vrijeme fotografiranja

Vjenčanje za pamćenje: Mladenci i njihovi gosti propali u jezero za vrijeme fotografiranja

Screenshot: YouTube

ERIC i Maegan Wabler definitivno će pamtiti dan vjenčanja.

Naime, pod njihovim je nogama za vrijeme fotografiranja popustio dok na jezeru, a umjesto da pomogne svojoj novopečenoj mladenki Eric je žurno otplivao do obale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Vjenčanje se održavalo u Bay Pointe Innu na jezeru Gun u Michiganu, a kad se drvena površina pod mladencima, kumovima, djeverušama i njihovim pratiteljima urušila, to nije pokvarilo dobro raspoloženje među svatovima, prenosi Daily Mail.

Mladenkina je jedina briga bila smočena vjenčanica i potraga za cipelama dok je na sebi imala tešku opravu: "Smijala sam se. Nisam mogla vjerovati da se to stvarno dogodilo. Svatovi propadnu u jezero na tvojem vjenčanju. To ne možeš predvidjeti", ispričala je za 24 Hour News 8.

Mladenci i njihovi gosti netom su završili večeru kad je fotograf predložio fotografiranje na nestabilnoj površini: "Stajali smo tamo jedva pola minute kad je sve počelo podrhtavati i udubljivati se. Jednostavno smo propali", ispričao je mladoženja.

Unatoč svemu mladenki vjenčanje nije bilo upropašteno jer je sa sobom imala i rezervnu haljinu: "Ovo je dobra priča. Prepričavat ćemo je unucima", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara