Vjerujete li im: Ove zvijezde kažu da se nisu seksale prije braka

Vjerujete li im: Ove zvijezde kažu da se nisu seksale prije braka

Foto: Ermanno Scervino, Twitter, JLP, Fanpop, Facebook

IAKO to možda zvuči nevjerojatno neke su holivudske zvijezde odlučile apstinirati sa seksom prije nego što svom partneru izreknu "sudbonosno da", dok su neke koje su već imale seksualne odnose svoje nove partnere stavile "na suho" sve do vjenčanja.

Mariah Carey
Pjevačica se za 32-godišnjeg Nicka Cannona udala u travnju 2008. čvrsto odlučivši da će prvi seks s njim imati tek nakon vjenčanja. "Nick i ja vjerujemo u iste stvari stoga smo zaključili da ćemo pričekati sa seksom sve dok se ne vjenčamo", rekla je glazbena diva.

Adriana Lima
Srpska snaha, kako je često nazivaju mediji, Adriana Lima priznala je da nije imala seks prije braka. Brazilska manekenka i Victorijin anđeo prije sedam godina u jednom je intervjuu rekla da je djevica, i da će tako ostati sve dok ne pronađe muškarca svog života. Nije morala dugo čekati, jer se tri godine nakon te izjave udala za košarkaša Marka Jarića s kojim danas ima dvoje djece.

Tina Fey
Američka komičarka 2010. kazala je da se suzdržavala od seksa sve do svoje 24. godine kad je upoznala sadašnjeg supruga Jeffa Richmonda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jessica Simpson
Pjevačica je još u 12. godini odlučila da će ostati djevica dok ne stupi pred oltar, što je posljedica njenih baptističkih uvjerenja. Nevinost je izgubila s prvim suprugom Nickom Lacheyem za kojeg se udala 2002., a ubrzo nakon toga počela je svoje nastupe začiniti onime što radi i većina njenih kolegica – golotinjom.

Ali Landry
Postala je miss Amerike 1996., a danas već umirovljena manekenka prošle godine u svibnju priznala je da se sa svojim suprugom Alejandrom Monteverdeom nije seksala sve do vjenčanja u travnju 2006.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara