Votka, tablete i zapaljene gaće: Nitko ne partija kao Charlie Sheen

Foto: JLP

IZLEŽAVANJE pored bazena i duga šetnja po plaži nekome predstavlja najbolji odmor na svijetu, ali među te ljude sigurno ne spada Charlie Sheen.

Radar Online doznao je detalje Sheenovog ludog odmora u poznatom ljetovalištu Cabo San Lucas, kamo je glumac otputovao za Božić sa svojom zaručnicom.

Čim je došao u grad pozvao je lokalne majstore za tetovaže da dođu u njegov skupi hotel. "Došli smo i njegov tjelohranitelj pustio nas je unutra. Charlie je stajao na stolu. Oko njega bile su boce votke, cigarete, bočice Vicodina. Uzeo je nekoliko tableta i zalio ih votkom", priča jedan od njegovih gostiju.

"Što ima, pederi", viknuo im je Charlie za dobrodošlicu. Tražio je da mu istetoviraju simbol New York Yankeesa. "Usred tetoviranja uzeo je još tableta. Bez ikakvog upozorenja napravio je rukom rupu u zidu i poslije se potpisao iznad nje. Onda se skinuo u bokserice i zapalio ih", opisuje gost.

Tada je krenuo tražiti poljubac od muškaraca u sobi. Kada su odbili Charlie im je ponudio tisuću dolara. Opet su ga odbili. "Dat ću ti deset tisuća dolara", povisio je glumac svoju ponudu koja je opet odbijena.

Luda noć završila je bez poljubaca. Dečki su mu napravili još jednu tetovažu, a on im je poručio kako će ih opet potražiti kada dođe u Cabo

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara