Vratili se "Power Rangersi", ali daleko mračniji nego ih pamtimo

Vratili se "Power Rangersi", ali daleko mračniji nego ih pamtimo

Screenshot: YouTube

VOLJELI smo ih kao klinci, na putu do dućana pjevušili glazbenu podlogu "Go Go Power Rangers", a s frendovima se prepirali koji je bolji. "Power Rangersi" sasvim su sigurno ostavili veliki trag kod ljubitelja žanra superjunaka i SF-a diljem svijeta, a sada su se vratili.

No povratak omiljenih superjunaka nije baš onakav kakav biste očekivali jer su "Power Rangersi" u ovom kratkom filmu vrlo ozbiljni, mračni i nasilni. Naime, ovdje se ne radi o povratku čitave filmske franšize, već je u pitanju projekt Josepha Kahna, najpoznatijem po snimanju glazbenih spotova za brojne zvijezde kao što su 50 Cent, Blink 182, Eminem, Britney Spears, Taylor Swift itd. Kahn iza sebe ima i dva filma, "Detention" i "Torque", no nisu najbolje prošli među gledateljstvom.

Kako Kahn kaže: "Ovo nije pilot epizoda, niti TV serija, niti kreirano za profit, već samo za razonodu.", a u filmu glume James Van Der Beek ("Dawson's Creek") i Katee Sackhoff ("Battlestar Galactica", "Riddick", "Oculus").

"Nasilna" verzija filma kratko je vrijeme bila raspoloživa na Vimeu, no ubrzo je uklonjena, ali još uvijek ju je moguće pogledati na Twitteru Josepha Kahna. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara