Vruće ljeto u Revelinu

Vruće ljeto u Revelinu

Foto: PR

DUBROVAČKI Culture club Revelin priprema stvarno vruće ljeto. Lako je to zaključiti već nakon što su otkrili imena koja će nastupiti na samo jednom od nekoliko festivala.

Dakle, na Dubrovnik electronic festivalu, od 12. do 15. kolovoza ove godine nastupit će Fedde le Grand, WKND, DJs from Mars, Marco Bailey i Kryder.

Ne treba sumnjati da će najveću pozornost publike, kao i nekoliko zadnjih godina, izazvati nastup nizozemske zvijezde Fedde le Granda, na otvaranju Festivala, 12. kolovoza. Riječ je o jednom od najpoznatijih svjetskih DJa i redovitom headlineru svih velikih svjetskih festivala elektronske dance glazbe. Široj je svjetskoj publici najpoznatiji po hitu “Put your hands up 4 Detroit”, kao i po remiksevima hitova Coldplaya, Michael Jacksona, Shakire, Mariah Carey i drugih. Stalan je gost najprestižnijih svjetskih klubova poput “Pacha Ibiza”, “Green Valey” i “Marquee”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi njegovi nastupi u dubrovačkom Revelinu bili su rasprodani, pa je u jednom od intervjua rekao da je u Dubrovniku kao kod kuće.

DJs from Mars, talijanski je DJ team, poznat u svijetu po ekstravagantnim nastupima. Max Aqualuce i Luca Ventafunk proslavili su se i po EDM obradama popularnih hitova.Marco Bailey, velika je belgijska DJ zvijezda, s mnogo obožavatelja u Hrvatskoj, posebno u i oko Dubrovnika. Već 20 godina nastupa na svim prestižnim festivalima u svijetu.

Kryder je jedan od najperspektivnijih DJa mlađe generacije. Poznat je po tome da ne prati trendove, nego ih postavlja. Vrhuncem njegove dosadašnje karijere može se smatrati objava hita “Aphrodite”, 2013. Godine, što mu je donijelo pozive na prestižne pozornice širom svijeta.

Dakle, Dubrovnik će i ovog ljeta biti pun turista, koji će u Revelinu moći plesati i partijati uz najveća svjetska DJ imena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara