"Vuk s Wall Streeta" otvara Oscar TV reviju na CineStar TV Premiere kanalima

"Vuk s Wall Streeta" otvara Oscar TV reviju na CineStar TV Premiere kanalima

Foto: Press

VRHUNAC filmske sezone svake je godine dodjela nagrada Američke akademije filmskih umjetnosti i znanosti, poznatijih kao Oscar, koja se održava od 1929. i koja spada u najprestižnije događaje na svijetu. Utrka za ovo jedinstveno priznanje u jesen dobiva svoje prve favorite, no sva nagađanja nestala su 15.1. kad su službeno objavljene nominacije za Zlatni kipić.

CineStar TV Premiere kanali dodatno će zagrijavati Oscar atmosferu tijekom veljače prikazivanjem vlastite Oscar TV revije. Prije same dodjele Oscara koja je zakazana za 22.2., CineStar TV Premiere 1 će svaku nedjelju u veljači u 20 sati emitirati sljedeća oskarovska remek-djela: "Vuk s Wall Streeta" (1.2.), "Kolovoz u okrugu Osage" (8.2.), "U glavi Llewyna Davisa" (15.2.) te "12 godina ropstva" (22.2.) s kojim i završava nedjeljna Oscar TV revija na CineStar TV Premiere kanalima.

VUK S WALL STREETA 1.2.

Film o kojem svi pričaju, film koji je oduševio i kritičare i publiku diljem svijeta, film koji je ocijenjen kao najbolja dosadašnja suradnja genijalnog Martina Scorsesea i ništa manje senzacionalnog Leonarda DiCaprija, "Vuk s Wall Streeta", svoju hrvatsku TV premijeru imat će u nedjelju 1. veljače u 20 sati na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

Fantastična DiCaprijeva izvedba Jordana Belforta, burzovnog mešetara čiji su uspon, nevjerojatni ekscentrični životni stil, ali i strmoglavi pad bili glavna tema medija cijele prošle godine, potpomognuta je jednako sjajnim sporednim glumcima koje predvode Matthew McConaughey, Jonah Hill i Margot Robbie.

KOLOVOZ U OKRUGU OSAGE 8.2.

Kolovoz u okrugu Osage je mračna, duhovita i dirljiva priča o snažnim ženama obitelji Weston koje obiteljska kriza ponovo dovede u roditeljsku kuću u kojoj su odrasle i disfunkcionalnoj ženi koja ih je odgojila.

Film je snimljen prema istoimenoj predstavi Tracy Letts okrunjenoj nagradom Pulitzer te nagrađenoj s pet nagrada Tony 2008. godine, uključujući onu za najbolju predstavu. Zvjezdanu glumačku postavu čine Meryl Streep, Julia Roberts, Ewan McGregor, Chris Cooper, Abigail Breslin, Benedict Cumberbatch i Juliette Lewis. Pogledajte "Kolovoz u Okrugu Osage" 8. veljače u 20 sati na CineStar TV Premiere 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U GLAVI LLEWYNA DAVISA  15.2.Braća Joel i Ethan Coen u jednom od svojih najboljih filmova upoznaju nas s tjedan dana života mladog folk pjevača koji nastoji uspjeti na sceni Greenwich Villagea 1961. godine. Llewyn Davis (Oscar Isaac) s gitarom u ruci našao se u hladnoj njujorškoj zimi te pred nizom naizgled nepremostivih prepreka od kojih je neke sam stvorio.

Pomažu mu prijatelji i stranci, a preživljava od onoga na što naiđe u nadi da će uspjeti na audiciji pred utjecajnim glazbenim producentom. Glazbu koja nas vodi u neko drugo vrijeme izvode Oscar Isaac, Justin Timberlake i Carey Mulligan te Marcus Mumford i Punch Brothers. U "Glavi Llewyna Davisa" prikazuje se na CineStar TV Premiere 1 u nedjelju 15. veljače u 20:00 sati. 

12 GODINA ROPSTVA 22.2.

Na prošlogodišnjoj dodjeli najprestižnije filmske nagrade "12 godina ropstva" ovjenčan je trima Oscarima: nagradu je odnio kao najbolji film, dok je Zlatni kipić osvojio i scenarist John Ridley za prilagodbu romana Solomona Northupa te nova miljenica kritike i publike Lupita Nyong´o za najbolju sporednu žensku ulogu. 12 godina ropstva temelji se na istinitoj životnoj priči slobodnog Amerikanca crne boje kože koji je nakon što je otet i porobljen proveo više od desetljeća u borbi za slobodu i dostojanstvo. U filmu su u glavnim ulogama Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Dwight Henry, Benedict Cumberbatch i Brad Pitt. Pogledajte ga također u 20 sati 22.veljače.

Ususret ovogodišnjoj dodjeli Oscara, pogledajte filmska remek-djela kroz veljaču u sklopu Oscar TV revije na CineStar TV Premiere kanalima!

CineStar TV Premiere kanali dostupni su na platformama Bnet, VipTV, Iskon TV, Opti TV, H1TV i Amis TV.

Detaljnije o svim filmovima i rasporedu na www.cinestartvchannels.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara