Yoko Ono o raspadu The Beatlesa: Nisu željeli postati bend Paula McCartneyja!

Yoko Ono o raspadu The Beatlesa: Nisu željeli postati bend Paula McCartneyja!

Foto: JLP

NOVOOBJAVLJENE snimke i intervjui s nekima od najvećih imena glazbene industrije otkrila su još detalja o najlegendarnijem raspadu benda u povijesti pop glazbe.

"Beatlesovska" udovica Yoko Ono snimljena je u razgovoru s Joeom Smithom, a u njemu je još jednom povučeno pitanje raspada legendarne četvorke, prenosi Huffington Post. Potvrdila je tako Yoko još jednom da se John "osjećao vrlo dobro u vezi raspada" te priznala da su se unutar benda pojavile brojne trzavice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"The Beatlesi su postajali vrlo neovisni. Svaki od njih postajao je neovisan. John nije bio prvi koji je želio napustiti bend. Jedne nam je večeri Ringo prišao i rekao da želi otići. George je bio sljedeći, a tek potom John. Paul je bio jedini koji ih je pokušavao držati na okupu. Ali ostala su trojica smatrala da bi on želio da ostanu zajedno kao njegov bend. Postajali su Paulov bend, što im se nije sviđalo", izjavila je u intervjuu iz 1987. godine.

Osim toga, udovica je priznala i da je raspad benda imao utjecaja na njezin odnos s Lennonom: nedostajali su mu kolege, a on je "očekivao da ih ja zamijenim", objasnila je.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara