YouTube objavio nove detalje vezano za uslugu Music Key koja stiže uskoro i koja će se naplaćivati

YouTube objavio nove detalje vezano za uslugu Music Key koja stiže uskoro i koja će se naplaćivati

Foto: Shutterstock

POPULARNI video servis koji je prije nekoliko dana proslavio deseti rođendan, novu uslugu Music Key, koju već dugo najavljuje, trebao bi uvesti kroz nekoliko mjeseci, a za nju će korisnici plaćati mjesečnu pretplatu u iznosu od 7.99 dolara, a ne 9.99 kako je prije najavljeno.
 
Najavio je to, na konferenciji Code/Media održanoj u Kaliforniji, voditelj YouTubeovog odjela za online video sadržaje i poslovne operacije Robert Kyncl te dodao: "Ništa se neće promijeniti za postojeće korisnike, no postoji grupa korisnika koji žele dodatne sadržaje i koji znaju da to moraju platiti. Beta verzija se testira i dostupna je na zahtjev".
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gore navedena cijena odnosi se na usluge bez oglasa, a u koje su uključene mogućnosti gledanja videa i slušanja glazbenih sadržaja offline, uz paralelno korištenje drugih aplikacija. 
 
YouTube, koji bilježi oko milijardu korisnika mjesečno, nedavno je službeno najavio novu opciju koja će korisnicima omogućavati da video gledaju iz različitih kutova, a korisnik će sam birati jednu od četiri ili više kamera.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara