Za neke "ljubavno gnijezdo", a za druge mjesto zločina

Za neke "ljubavno gnijezdo", a za druge mjesto zločina

Foto: Shutterstock

PROšLOG su petka dvojica ribara u švedskom gradu Nordmalingu slučajno nabasali na stari vojni bunker u kojem su otkrili neobičnu vrstu blaga – ogroman krevet sa svilenim plahtama, nekolicinu dildoa te brojne kožne i ostale predmete za seksualne igrice.

Kako piše Huffington Post, ribari su naivno pretpostavili da se radi o napuštenom mjestu zločina, jer su prije godinu dana slični predmeti pronađeni na jednoj farmi i to kao dio policijskih dokaza o jednom morbidnom zločinu. Ribari su slučaj prijavili vlastima, a vijest o seks-komori ubrzo se proširila gradom. Na vijest je reagirala jedna šveđanka u 40-ima, priznavši kako se tamo viđala s jednim muškarcem.

Žena poznata samo kao Lena, izjavila je kako je oduvijek bila ljubiteljica BDSM-a i kako je, otkrivši bunker, našla idealno mjesto da se prepusti svojim maštarijama. Bunker je upravo iz tog razloga pretvorila u svojevrsnu "komoru" za seks u koju je unijela sav potreban BDSM asortiman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo sam željela isprobati svoje granice", rekla je vlastima.

No, naglasila je kako joj je žao zbog incidenta i kako je naučila vrlo važnu lekciju.

"Obećajem da ću drugi put počistiti iza sebe. Zapravo, smatram da nisam učinila ništa pogrešno, no mislim da ljudi ovdje još uvijek nisu otvoreni prema ovakvim stvarima".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara