Zaboravite Flappy Bird: Stigla je nova zarazna igrica iz Hrvatske

Zaboravite Flappy Bird: Stigla je nova zarazna igrica iz Hrvatske

Foto: Screenshot

OD prije tjedan dana je na Google Playu i App Storeu dostupna besplatna igrica za mobitele i tablete Drunk Runner, koju su osmislile domaće snage.

Mladi zagrebački ekonomisti Ivan Jelaska i Tin Banožić, svoju su podužu fazu izlazaka odlučili pretočiti u zabavu na vašim pametnim telefonima, u obliku mobilne igrice, koja je u nepunih tjedan dana skinuta preko 10 tisuća puta te je dospijela u Top 10 besplatnih aplikacija.
 
Glavni lik mora izbjegavati različite prepreke, a svaka nova runda pića, koje pritom ispija, čini ga sve "veselijim", zbog čega je igraču sve teže upravljati njime. Cilj je ostati što duže živ, odnosno pokupiti što više zlatnih šampanjaca. Uz to, sve igrače nasmijati će razni detalji, kao što su Gangnam style ples, dinosaur, let u oblacima, seksi "anđelice" i "vražice" te zaštita od prepreka u obliku kondoma. Posebna zanimljivost je i multiplayer opcija, u kojoj možete igrati protiv Facebook prijatelja ili slučajnih igrača, koji se u tom trenutku zateknu online.
 
UPOZORENJE: Igrica izaziva momentalnu ovisnost, koja ne šteti vašem zdravlju niti novčaniku, a dečki su otkrili kako već rade na novim poboljšanjima, koja će biti ubrzo dostupna.
 
Isprobajte igricu odmah na sljedećim linkovima:
 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?