Započela prodaja ulaznica za ljetnu turneju Maksima Mrvice

Započela prodaja ulaznica za ljetnu turneju Maksima Mrvice

Foto: PR

ULAZNICE za dva velika koncertna spektakla Maksima Mrvice 5. kolovoza u Areni Pula i 7. kolovoza na Forumu u Zadru puštene su u prodaju!

Iščekivana ljetna turneja našeg klavirskog Majstora Maksima Mrvice napokon obuhvaća i velike koncerte u Hrvatskoj, a popularni Šibenčanin ,već je stigao u rodni grad nakon uspješne turneje u Japanu.

"Turneja u Japanu je bila izuzetno uspješna. Moji su japanski fanovi uz mene već dugi niz godina i nerijetko me prate i na mojim koncertima u Europi, pa će neki od njih vjerojatno stići i na moje koncerte u Hrvatskoj. Koncerti u Japanu su ipak bili i naporni, a njima su prethodili brojni sati koje sam proveo u studiju u Londonu, radeći na svom novom albumu. Zbog toga ovih dana odmaram u rodnom Šibeniku, prije početka priprema za ljetnu turneju u Hrvatskoj", naglašava Maksim Mrvica, koji će svojoj vjernoj publici u Areni Pula, pa tako i na zadarskom Forumu prirediti koncertne doživljaje za pamćenje, te će nastupiti uz sedmeročlani bend i u impresivnoj produkciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za oba koncerta mogu se kupiti u pretprodaji po cijenama: 140 kn slobodno sjedenje/160 kn VIP sjedenje, a na dan koncerta po cijenama: 160 kn slobodno sjedenje/180 kn VIP sjedenje.

Uz sustav Eventima, ulaznice se prodaju i na sljedećim prodajnim mjestima:

Za Pulu: kiosci TISKA, TISAK Media Pula, mjenjačnice Exclusive Change, poslovnica Activa Travel Istra, Scalierova ulica 1

Za Zadar: TIC Zadar, kiosci TISKA, TISAK Media Zadar Supernova, Aquarius T.A., Dallas Music Shop, Combo Music Shop, mjenjačnice Exclusive Change, Petrol BP Zadar, Petrol BP Zaton

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?