Zašto fit žene imaju bolji seks?

Zašto fit žene imaju bolji seks?

Foto: PR

"ZNOJ probija kroz sve pore, srce ubrzano lupa, mišići se stežu, ritmovi s playliste totalno vas prate. Kad sve završi, bez daha ste, iscrpljeni, ali i savršeno zadovoljni."

Što vam je prvo palo na pamet dok ste ovo čitali - posljednji put kada ste odradili kvalitetan trening ili posljednji seks?

Vježbanje i zabava u krevetu dijele iste kardiovaskularne, mišićne i neurološke podražaje piše u novom broju hrvatskog mjesečnika Women’s Health. No tek su nedavno znanstvenici otkrili KOLIKO su doista te dvije aktivnosti slične!

Ženama je fizička aktivnost na neki način afrodizijak. Štoviše, redovita vježba može biti presudnija u seksu od nekih drugih faktora, poput stresa, kilaže - čak i vašeg trenutačnog statusa veze (ili njena nedostatka).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledajte na to ovako: preuzimanje kontrole u teretani može rezultirati iznenađujućim efektima u spavaćoj sobi. A kako vezu dovesti do usijanja objasnili su u svibanjskom Women’s Healthu u tekstu "Zašto fit žene imaju bolji seks".

Naslovnicu najnovijeg broja ovog novog ženskog mjesečnika krasi fatalna Eva Mendes koja je u intervjuu otkrila svoj kolekcionarski hobi skupljanja slika dama s kojim je uredila cijelu kuću.

Ako pak tražite dobar vodič kako početi trčati – rekreacija koja privlači sve više pristalica - onda će vam sigurno biti zanimati njihov korisni vodič u četiri koraka, a s kojima ćete sa zadovoljstvom navući tenisice i otkriti čari trčanja jer je sve objašnjeno korak po korak!

Uživajte u novom broju magazine Women’s Health.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara