Zašto je njezina fotka u seksi bikiniju postala hit

Zašto je njezina fotka u seksi bikiniju postala hit

Foto: Facebook

BETHANY TOWNSEND pozirala je u bikiniju, a čim je fotka objavljena na Facebooku zasuli su ju pozitivnim komentarima.

U samo nekoliko dana skupila više od 200 tisuća lajkova i podijeljena je više od 15 tisuća puta.

Ovo ipak nije tipična seksi fotka kojom djevojke obično izazivaju pažnju. 23-godišnja Bethany od svoje treće godine boluje od Crohnove bolesti koja uzrokuje kroničnu upalu crijeva. Zbog bolesti je imala niz operacija, a 2010. godine uklonjen joj je dio crijeva i kirurškim zahvatom napravljene su joj dvije kolostome (otvori na površini trbušne šupljine koji postaju novi izlaz za stolicu). Na kolostome se pričvršćuju vrećice koje služe kao spremnik za stolicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bethany je bila očajna jer je zbog toga morala zaboraviti na svoju manekensku karijeru, uskoro se počela sramiti svog tijela.

Krajem godine s mužem Ianom otputovala je u Meksiko i tada je, uz njegovu potporu i pomoć, smogla snage da se opet skine u bikini i fotografira.
 
Šest mjeseci kasnije poslala je fotografiju organizaciji "Crohn's and Colitis UK", a oni su ju s oduševljenjem objavili na Facebooku. Reakcije su nevjerojatne, a ogromna količina potpore koju je primila od ljudi natjerale su ju da razmisli o tome da se vrati manekenstvu.

"Ako mogu inspirirati druge ljude u istoj poziciji da se osjećaju ugodno u svojoj koži, onda sam jako sretna", zaključila je Bethany.

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara