Završena druga emisija "Plesa sa zvijezdama": Show napustili Nevena Rendeli i Patrik Majcen

Završena druga emisija "Plesa sa zvijezdama": Show napustili Nevena Rendeli i Patrik Majcen

Foto: HRT

U HTV-om studiju Anton Marti održana je druga večer popularnog showa "Ples sa zvijezdama" koji se u Hrvatskoj emitira već osmu sezonu.

Glasovima žirija i publike show su napustili novinarka Nevena Rendeli i Patrik Majcen. "Bilo mi je zabavno, svakako jedno lijepo iskustvo", kazala je Nevena.

Devet parova pokazalo je plesno umijeće u standardnim i latino plesovima, a njih je ocjenjivao poznati žiri: Milka Babović, Dinko Bogdanić, Elio Bašan i Davor Bilman.

Osim parova, u emisiji je posebno zablistala Barbara Kolar, koja je u zlatnoj dekoltiranoj haljini, pokazala da joj nova linija itekako godi.

Glazbeni gost večeri bio je pjevač Goran Karan.

Žanamari i Damir
Prvi su zaplesali pjevačica Žanamari Lalić i Damir Horvatinčić, a par je otplesao bečki valcer. Zgodna Dalmatinka u emisiji je prvi put pokazala i novu, plavu boju kose. Od žirija su dobili ukupno 29 bodova. Davor Bilman, poznat kao najoštriji član žirija, pjevačici je rekao da joj bolje stoje standardni plesovi te da bolje izgleda u damskom izdanju kad do izražaja dođe njena ženstvenost.

Ronald i Ana
Operni pjevač Ronald Braus i njegova plesna partnerica Ana Domišljanović otplesali su quickstep za kojeg su od žirija dobili 34 boda. Elio Bašan pohvalio je par rekavši im da je to bio pravi performans, dok je Milka Babović kazala da su Enio i Ana do ovog plesa došli putem koji je posut trnjem.

Ornela i Marko
Mlada glumica Ornela Vištica s Markom Hercegom otplesala je jive. Nakon što su otplesali svoje, Mostarka je kazala kako nikad nije imala veću tremu jer je imala vrlo malo vremena za pripremu plesa. Za svoj su jive dobili ukupno 25 bodova, ali i kritike žirija. "Morali ste malo aktivirati te svoje lijepe nogice. U vašem plesu nisam baš vidio ritmičkog djela jivea. Trebali ste se više potruditi i mislim da ste mogli biti puno bolji", rekao je Elio.

Janko i Valentina
Glumac Janko Popović Volarić i Valentina Walme plesali su salsu, a iako je bivši suprug Jelene Veljače dobio veliki pljesak u studiju, ocjene su bile razočaravajuće. Žiri im je dao svega 21 bod, a najmanju ocjenu, i to dvojku na svojoj je tablici pokazao Davor Bilman. "Salsa je pravi izazov i za profesionalne plesače. Imali ste nekoliko zanimljivih i teških akrobatskih stvari, no ja ću ocjenjivati salsu", rekao je Bilman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iva i Robert
Jankova kolegica Iva Mihalić i njezin plesni partner Robert Schubert za bečki su valcer od žirija dobili tri desetke, a jedino im je Davor Bilman dao osam. Milka Babović paru je rekla kako ju je stislo oko srca dok ih je gledala kako plešu, a Dinko Bogdanić da su bili prirodni i šarmantni. Ukupno su dobili 38 bodova.

Mislav i Petra
Još jedan glumac izvrsno se snašao na plesnom podiju i polako preuzeo ulogu favorita ovogodišnje sezone "Plesa sa zvijezdama". "Strastveno, moćno i izvanredno", komentirao je strogi Davor Bilman ples Mislava Čavajde i Petre Jeričević koji su otplesali tango. Elio je Mislavu rekao kako definitivno ima talenta za ples te da je jako dobro iskoristio svoj glumački poziv. Ukupno su dobili 39 bodova, tri desetke i devetku od Milke Babović.

Nevena i Patrik
Voditeljica HTV-a Nevena Rendeli i Patrik Majcen plesali su salsu. "Bilo je dobro i veselila sam se, iako uvijek može biti bolje", rekla je Nevena. Žiri se složio kako je voditeljica bila življa nego prošli put, a paru su dali ukupno 25 bodova. "Suci moraju biti objektivni, i to im je zadatak", komentirala je Nevena niske ocjene.

Giuliano i Marija
Splitski pjevač otplesao je bečki valcer, a on i partnerica Marija Maričić oduševili su žiri dobivši 35 bodova. Složili su se kako Giulianu jako lijepo stoji frak te da je njegova trema iz prošle emisije u potpunosti nestala. Pjevač je priznao kako prvi put nosi frak i da se u njemu odlično osjeća.

Sanda i Nicolas
Bivša klizačica Sanda Dubravčić i Nicolas Quesnoit plesali su jive. Za svoj su ples dobili 36 bodova. Dinko Bogdanić rekao im je kako su oduševili koreografijom, dok je Davor Bilman mišljenja da im je nedostajalo balansa.

Ukupan poredak plesača prema glasovima žirija u drugoj je emisiji izgledao ovako:

Mislav i Petra - 9 bodova
Iva i Robert - 8 bodova
Sanda i Nicolas - 7 bodova
Giuliano i Marija - 6 bodova
Ronald i Ana - 5 bodova
Žanamari i Damir - 4 boda
Ornela i Marko - 3 boda
Nevena i Patrik - 3 boda
Janko i Valentina - 2 boda

Više slika pogledajte u nastavku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara