Završila u bolnici zbog trosatnog orgazma

Screenshot: YouTube

IAKO će mnogi reći da ideja o trosatnom orgazmu ne zvuči kao najgora stvar na svijetu, Liz iz Seattlea reći će vam kako je riječ o jednom od najneugodnijih iskustava u njezinu životu.

Iskustvo nje i njezina supruga Erica, tema je još jedne od bizarnih i najčešće neuvjerljivih TLC-jevih emisija. Ovog puta o nezgodama koje su se dogodile tijekom seksa.

"Prvih je pet minuta bilo uzbudljivo, ali pretvorilo se u noćnu moru", rekla je Liz koja je zbog tri sata dugog orgazma završila na hitnoj. No, to nije bio kraj njezinih problema.

"Isprva sam ih doživljavala samo nakon seksa, ali ubrzo su se počeli događati i nakon gledala televizije ili šetnje. Pojavili bi se i trajali jako dugo", ispričala je Liz koja više nije mogla kontrolirati vlastito tijelo.

Liječnici joj isprva nisu vjerovali, ali naknadno su utvrdili kako je riječ o posljedicama bipolarnog poremećaja koji je pogrešno dijagnosticiran kao depresija i tretiran antidepresivima.

Pravilno liječenje urodilo je plodom, a orgazmi su nakon pet mjeseci dovedeni u normalu.

Iako ovakvi slučajevi postoje, TLC-jeve reality showove valja uzimati s velikom dozom rezerve, no, neovisno o tome radilo se o još jednoj namještaljci ili ne, video valja pogledati zbog nenamjerno smiješnog pokušaja rekonstrukcije događaja i šokantne ispovijesti "žrtve orgazma".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara