Zbog haljine je izbacili s maturalne: "Nisam ja kriva što se 45-godišnji pervertit popalio na mene"

Zbog haljine je izbacili s maturalne: "Nisam ja kriva što se 45-godišnji pervertit popalio na mene"

Foto: Wine & Marble

TINEJDŽERICA iz Virginije, Clare Ettinger, koja tvrdi da je izbačena s maturalnog plesa jer su se neki "ljigavi očevi" žalili da njezina kratka blještava haljina navodi mladiće na "nečiste misli", trenutno je jedna od najvećih priča u američkim medijima.

Clare je maturantica u Chestervilleu, a zatražena je da napusti zabavu organiziranu za djecu koja se školuju kod kuće nakon što su neki odrasli pratitelji primijetili da nije "primjereno odjevena". Clare je cijelu priču ispričala preko sestrinog bloga.

Poručila je da je tema večeri bila "Sumrak u Parizu" te da je njezina haljina bila dovoljno duga da zadovolji pravila odijevanja. "Moja je mama rekla da je haljina 'sitna i vatrena', ali definitivno je bila unutar propisa", ispričala je Clareina sestra Hannah za NBC 12.

Kad je stigla na zabavu Clare je zaustavio jedan od organizatora plesa koji je mislio da je njezina haljina prekratka. Kad je ona spustila ruke kako bi dokazala da je haljina duža od njezinih prstiju (takvo je bilo ograničenje), bilo joj je dozvoljeno ući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ali, nakon što je ušla počele su se događati čudnije stvari. Clare tvrdi da je bila s grupom prijatelja i njihala se uz glazbu kad se dogodilo sljedeće: "Malo su nam se zgadili očevi na balkonu iznad plesnog podija koji su nas odmjeravali i komentirali među sobom". U tom trenutku Clare je prišla ista osoba koja joj je dozvolila ulaz te je zamolila da ode sa zabave.

"Neki očevi žalili su se da je moj ples preprovokativan i da ću navesti mladiće na nečiste misli", napisala je Clare koju je sa zabave izveo redar.

Dečko s kojim je Clare stigla na zabavu, James Thompson, kazao je za NBC 12 da oni nisu čak niti počeli pošteno plesati kad je ona izbačena sa zabave. On i još četvero prijatelja dobrovoljno su otišli kad je ona otjerana."Zbog čitave sam se situacije osjećala napadnuto, kao da me netko pregazio i prognao", napisala je te dodala da su mnoge djevojke imale kraće haljine od njezine, a oni koji su ostali na zabavi kazali su da je kasnije tijekom večeri bilo "puno prljavog plesa" na podiju.

"Nisam ja kriva što se neki perverzni 45-godišnji tata popalio na mene jer imam sjajnu haljinu i veliku guzicu za tinejdžericu. A ako mislite da jesam, možda ste i vi dio problema", napisala je u objavi na blogu.

NBC12.com - Richmond, VA News

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara