Želimo ti veće sise i frajera s puno para: Ovako se 13-godišnjakinjama ne bi trebalo čestitati rođendan

Foto: Twitter

AMERIČKA spisateljica Maureen Johnson naišla je na zanimljivo otkriće na svojem proputovanju kroz Veliku Britaniju, a nakon što je isto objavila na Twitteru, pokrenula je čitav niz događaja koji su rezultirali isprikom velike tvrtke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na čestitci, koju je proizvela Hallmarkova tvrtka Arnold Barton Cards, rođendan 13-godišnjakinji možete čestitati uz tekst: "Danas imaš 13 godina! Da imaš bogatog dečka on bi ti dao dijamante i rubine. Pa, možda ćeš ga imati iduće godine - kad ćeš imati veće sise!", a ona je izazvala ljutnju kod brojnih komentatora na društvenoj mreži i to do te mjere da su mnogi prijetili da će bojkotirati Hallmark zbog ovog "neukusnog proizvoda", prenosi Huffington Post.

Nekoliko sati nakon objave Hallmark je uputio ispriku u kojoj je stajalo: "Maureen, ispričavamo se u ime Arnolda Bartona. Pogledajte ovdje što činimo kako bismo to popravili", a taj je link vodio na objašnjenje na službenoj stranici: "Ovu je čestitka Arnold Barton napravio prije 15 godina, kad još Hallmark nije preuzeo tu tvrtku. Ona se otad ne proizvodi i iznenađeni smo što je primjerak još uvijek bilo moguće kupiti u dućanu. Slažemo se da je potpuno neprimjerena i ispričavamo se u ime Arnolda Bartona. Učinit ćemo sve da nađemo preostale primjerke i povučemo ih iz prodaje".


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara