Želite pronaći prostitutku? Može vam pomoći Google Street View!

Želite pronaći prostitutku? Može vam pomoći Google Street View!

Foto: DoxySpotting

ČAK se pet tisuća prostitutki našlo na raznim fotografijama Google Street Viewa, a netko je zaključio da bi ih trebalo kompilirati u jednu veliku galeriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naime, riječ je o stranici DoxySpotting na kojoj možete pronaći zaista velik broj žena koje se bave "najstarijim zanatom", a fotografije dolaze iz svih krajeva svijeta.

Statistike pokazuju da Italija u ovom pogledu prednjači (preko 2000 fotografija), sa 639 fotografija prati ih Brazil, a među "rekorderima" se nalazi i Belgija s 222 fotografije. Među ostalim zemljama možemo pronaći Češku, Njemačku, Nizozemsku, Rumunjsku, Meksiko i Tajland.

Anonimni administrator stranice napisao je: "Kako bih ubio vrijeme, počeo sam istraživati egzotična mjesta na Street Viewu. Postalo mi je dosadno pa sam počeo tražiti nešto novo. Isprva to nisam primijetio, ali uskoro sam shvatio da je Google Street View prepun prostitutki. Bilo ih je daleko više nego sam očekivao pa sam pokrenuo stranicu kako bi zabilježio svoje pronalaske", a nakon svega je dodao da je jedno od njegovih "najvećih otkrića" prsata prostitutka koju je pronašao u Madridu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara