Žestoka svađa na društvenim mrežama: "Ovo je najružnija mladenka ikad... bridezilla"

Žestoka svađa na društvenim mrežama: "Ovo je najružnija mladenka ikad... bridezilla"

Foto: Facebook

NAKON što je na Facebook stranici fotografa Leeja Maxwella Judda objavljena njena fotografija s vjenčanja uz komentar "Najružnija mladenka koju sam ikad fotografirao. #Bridezilla", 30-godišnja Ashlea Howard potpuno je poludjela. Otada traje žestoka svađa između nje i fotografa na društvenim mrežama, ona tvrdi da je njegovo ponašanje neprihvatljivo, dok se on brani da su mu hakirali profil.

Ashlea tvrdi da nije mogla vjerovati svojim očima kad je vidjela objavu na zidu fotografa iz Sidneya. "To je stvarno odvratno, bila sam potpuno ponižena njegovim ponašanjem, to je naprosto neprihvatljivo", tvrdi.

Tvrdi da je bila nezadovoljna s 90 posto fotografija, njih čak 1200, nastalih na njenom vjenčanju održanom na otvorenom. Prema njenim riječima osim problema s ekspozicijom, pozadina fotografija bila je mutna, a lica uzvanika izobličena. Fotograf pak tvrdi da je to njegov kreativni stil.

Ashlea i njen suprug Daniel angažirali su fotografa na temelju oglasnika, a Maxwellu Juddu za fotografiranje su platili 1500 dolara. Tvrde da su ga angažirali jer je bio domaći fotograf, cjenovno pristupačan i vjerovali su da će napraviti dobre fotografije. Mladenka priča da se na dan vjenčanja fotograf ponašao bizarno, jer je fotografirao stvari na brzinu i iz čudnih kuteva, no kad je prvi put vidjela fotografija ostala je u šoku.

"Bio je jedan od najjeftinijih fotografa, a sad mi je jasno i zašto. Ponašao se kao neki super-kreativni fotograf, to je bilo previše bizarno", tvrdi i dodaje da joj fotograf nije želio odgovoriti na pozive nakon toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svađa s fotografom započela je kad je ona pokušala doći do fotografija, a on joj je tvrdio da joj je poslao USB stick, a zapravo ga je poslao ženi koja se zove Ashley.

"Kod nje su bile sve moje fotografije, on mi je govorio da mi je poslao fotografije, a nije. Svakog dana sam čekala te fotografije. Sve što sam htjela je nekoliko lijepih fotki i jedna velika fotografija koju bih stavila iznad kreveta", ispričala je za Daily Mail.

Fotograf je tvrdio da je razgovarao s njenom majkom, a kad mu je Ashlea rekla da je njena majka umrla kad je ona imala 13 godina, poklopio joj je slušalicu. Potom joj je poslao SMS da žena kod koje je USB treba njenu adresu da joj pošalje fotografije. 

Kad ga je upitala zašto ju je nazvao "luđakinjom" i rekao da joj treba medicinska pomoć, ispričao se za pogrešku. Na kraju je njen novopečeni suprug otišao osobno do fotografa po USB. Fotograf tvrdi da je objavu na Facebooku u kojem mladenku naziva bridezillom objavio haker.

"Isprike svima uključenima. Moj Facebook profil je hakiran jučer navečer", napisao je.

Ashlea tvrdi da je i nakon toga slao uvredljive komentare ljudima koji su ocijenili njegovu stranicu. "Poslala sam fotografije profesionalnom fotografu na procjenu, kako bi mi rekao jesu li uopće dobre ili mogu tražiti povrat novca", rekla je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara