Živite kao milijunaš godinu dana: Posao iz snova za ljubitelje luksuza i putovanja

Foto: Shutterstock

AKO STE ikad sanjali o životu milijunaša sada imate priliku to i ostvariti, a nećete trebati potrošiti ni lipu svog novca.

"Luxury Travel Intelligence" nudi vam priliku da godinu dana putujete svijetom, odsjedate u skupim hotelima i resortima, jedete najbolju hranu i ispijate najbolja vina - besplatno.

LTI traži jednu osobu ili par koji će se uputiti na jednogodišnje putovanje vrijedno milijun dolara na kojem ćete testirati hotele, restorane, jahte i ponudu zabave na glamuroznim lokacijama.

Na popisu je trenutno Venecija, Miami, Las Vegas, Maldivi, Buenos Aires i nekoliko skijališta, ali plan put podložan je promjenama tj. očekujte i dodatne lokacije na kojima se možete ludo zabavljati.

Od osoba koje se prijavljuju za posao očekuje se da budu diskretne, elokventne, društvene, da imaju znanja, iskustvo u putovanjima i ljubav prema hrani i kulturi.

Ako mislite da ste baš vi pravi kandidat za ovaj posao iz snova informacije o tome kako se prijaviti na natječaj potražite na stranici "Very First To".
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara