Zlostavljanje u Hollywoodu: Tjerali su me da raširim noge i video pokazivali na zabavama

Zlostavljanje u Hollywoodu: Tjerali su me da raširim noge i video pokazivali na zabavama

Foto: JLP

THANDIE NEWTON, zvijezda velikih holivudskih hitova kao što su "Nemoguća misija 2", "Crash" i "2012", otkrila je kako je na početku karijere, kao tinejdžerka, doživjela izuzetno negativna iskustva od strane onih koji su joj trebali pomoći da joj karijera krene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Danas 40-godišnja Britanka rekla je kako ju je jedan događaj obilježio nakon što ju je, još kao 18-godišnjakinju, osramotio redatelj kojeg nije imenovala. Naime, glumica je otkrila da je redatelj svima pokazivao video u kojem je bez objašnjenja bila prisiljena činiti stvari zbog kojih se osjećala loše.

"Kada sam imala samo 16 godina, bila sam prisljena raditi stvari koje nisam trebala raditi. Osjećala sam se odvratno. Iskorištavali su me, ali u tom trenutku nisam znala kako reagirati jer radilo se o 'profesionalnom okruženju'. Bilo je i drugih ljudi u prostoriji, a jedna od njih bila je i žena", rekla je glumica i nastavila: "Redatelj me tražio da sjednem i noge prebacim preko naslona stolice, a kamera je bila postavljena tako da snima ravno pod moju skunju. Tjerali su me da se dodirujem zamišljajući lika u kojeg sam zaljubljena".

"Nekoliko godina kasnije doznala sam da je redatelj taj video pokazivao drugim ljudima iz industrije, ali ne kao video vezan za audiciju već na privatnim zabavama", rekla je Thandie Newton.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara