Zrinka Cvitešić najbolja debitantica West Enda!

Screenshot: YouTube

NAKON dvotjednog glasanja Zrinka Cvitešić je proglašena najboljom debitanticom londonskog West Enda.

"Jedan od glavnih razloga zašto smo glumci je publika. Publika koja nas voli, kritizira i usmjerava. Dolazak iz male države u jedan od gradova s najizraženijom kazališnom kulturom i brojnim pozornicama bio je velik korak za mene jer nisam imala već privrženu publiku. Nitko me nije znao. Hvala West Endu, hvala kolegama i prijateljima i ponajprije hvala publici koja je učinila da se osjećam kao da pripadam ovdje", izjavila je sretno Zrinka. "Jedni od prvih redaka koje izgovara lik kojeg tumačim su: "Pa, to uopće nije moj jezik, taj engleski". Sve što sada mogu reći je: "Čini se da sada je", piše Broadway World.

Zrinka je tako ovogodišnja dobitnica nagrade West End Frame, koja se lijepo uklapa u njen dosadašnji niz. Dosad je, između ostalih, osvojila Srce Sarajeva, nagrade za najbolju glumicu na sarajevskom i pulskom filmskom festivalu te nagradu Velika zlatna arena.

Na West Endu je sada prestižnu nagradu dobila za ulogu Djevojke u kazališnom komadu "Once" koji se izvodio u kazalištu Phoenix, a u jednoj televizijskoj emisiji nastupom Zrinke Cvitešić bila je očarana i Jennifer Lopez.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara