Zvijezda "Moderne obitelji" službeno se emancipirala od nasilne majke

Zvijezda "Moderne obitelji" službeno se emancipirala od nasilne majke

Foto: Instagram

MLADA glumica Ariel Winter iz nagrađivane američke humoristične "Moderna obitelj" oduzeta je majci Chrisoula Workman zbog fizičkog i emocionalnog zlostavljanja još 2012. godine.

A ovog je petka 17-godišnja Ariel na Twitteru objavila da je sad i "službeno emancipirana" od majke, nakon bitke za skrbništvo između Workman i Winterine starije sestre Shanelle Gray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U objavi je napisala: "Službeno sam emancipirana! Stvarno sam sretna što imam nevjerojatnu potporu i divne ljude u svojem životu koji su mi pružili podršku i vodstvo da uopće dobijem ovu divnu priliku. Najvažnije, želim zahvaliti Shanelle Gray i mojem ocu što su mi pružili posebnu potporu u ovoj situaciji, stvarno to ne bih mogla napraviti bez njih. Hvala čitavoj mojoj obitelji, prijateljima i fanovima koji su me podržavali kroz sve životne izazove i ohrabrivali me. Hvala vam što ste učinili moj život posebnim! Ne mogu dočekati da se upustim u nove avanture!".

Problemi za Winter počeli su krajem 2012. godine kad je oduzeta majci nakon tvrdnji o fizičkom i emocionalnom zlostavljanju. Socijalna služba kasnije je pronašla dokaze zlostavljanje. Prošlog travnja Gray je dobila službeno skrbništvo nad Winter.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara