A1 Hrvatska među partnerima najvećeg regionalnog festivala novih tehnologija

A1 Hrvatska među partnerima najvećeg regionalnog festivala novih tehnologija
Foto: Press

HUB385 centar znanja i inovacija treću godinu zaredom organizira Brave New World (BNW), festival novih tehnologija. HUB385 će od 18. do 20. listopada biti prava mala tech oaza za sve digitalne fanatike, znatiželjnike, ali i laike koji tek žele obogatiti svoje znanje o tehnologijama budućnosti.

Brave New World najveći je regionalni festival takve vrste koji okuplja inovatore, programere, dizajnere, regionalnu i inozemnu start-up zajednicu kao i poslovnu zajednicu uključenu u razvoj tehnologija novog doba. BNW nudi tehnološkim entuzijastima, inženjerima i svima zainteresiranima mogućnost besplatne edukacije i upoznavanje s tehnološkim izazovima budućnosti -  bilo da su to znanja o robotici, programiranju ili nekoj sličnoj tehnološkoj vještini.

"A1 želi biti vodič za korisnike u digitalnom dobu novih tehnologija budućnosti čineći njihov život produktivnijim i jednostavnijim. Kako bismo našim korisnicima omogućili potpuno digitalno iskustvo moramo razmjenjivati znanja i iskustva sa partnerima na tržištu, startup i akademskom zajednicom. Kroz mijenjanje ustaljenih procesa, stvaramo inovacije za svijet u digitalnom doba i educiramo novu generaciju naših korisnika", izjavio je Ivan Skender, glavni direktor A1 Hrvatska za transformaciju poslovanja.

Kroz tri dana festivala, sudionici će imati priliku prisustvovati na velikom broju besplatnih radionica za djecu i odrasle, prijaviti se na izbor naj robota i osvojiti vrijedne nagrade te poslušati neka od zanimljivih predavanja, panela i meetupa.

Svi tehnološki entuzijasti i više su nego dobrodošli ovog vikenda u HUB385. Sva događanja u sklopu BNW-a potpuno su besplatna. Prijava je potrebna samo za radionice i nalazi se na službenoj stranici: https://hub385.com/brave-new-world.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;