ABBA opet zajedno na pozornici: Pogledajte kako izgledaju danas

ABBA opet zajedno na pozornici: Pogledajte kako izgledaju danas

Foto: Facebook

NJIHOVE pjesme pjevale su mnoge generacije, a zarazni tonovi švedske pop senzacije i danas su rado slušani evergreeni.

Članovi skupine ABBA okupili su se nakon sedam godina, te zajedno bili na otvorenju restorana u Stockholmu gdje gosti mogu i slušati dobro poznate pjesme.

65-godišnja Agnetha Fältskog, 70-godišnji Björn Ulvaeus, 69-godišnji Benny Andersson i 70-godišnja Anni-Frid Lyngstad, zadnji su put bili zajedno na okupu 2008. kada su se pojavili na premijeri mjuzikla "Mamma Mia!", tako da je ovo bio poseban trenutak za sve njihove obožavatelje.

"Dancing Queen", "Take a Chance on Me", "Money Money Money", "Knowing Me Knowing You", "The Winner Takes It All"... samo su neki od hitova, koji su postali još popularniji nakon filmskog hita "Mamma Mia" s Meryl Streep u glavnoj ulozi. 

World premiere! Check out the new commercial for ABBA The Museum! Go to http://www.abbathemuseum.com to know more about the museum, opening in Stockholm May 7!

Posted by ABBA on Tuesday, April 30, 2013


ABBA je nastala davne 1972, te je uvjerljivo bila na vrhovima top lljestvicaod 1975. do 1982. Pobijedili su i na Eurosongu 1974. te tako postali nnajpopularniji bend koji je ikada bio na natjecanju za najbolju pjesmu Europe. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara