ABBA se vraća nakon 35 godina, imaju dvije nove pjesme

ABBA se vraća nakon 35 godina, imaju dvije nove pjesme

Foto: Instagram

JEDAN od najpopularnijih bendova svih vremena, legendarna ABBA, vraća se na scenu nakon 35 godina od posljednjeg albuma.

Vijest koja je razveselila mnogobrojne fanove objavili su na društvenim mrežama. "Svi smo se složili da bi, nakon 35 godina, moglo biti zabavno ponovno se udružiti i vratiti u studio. Pa i jesmo. I bilo je kao da je vrijeme stajalo i kao da smo sve ovo vrijeme bili samo na kratkom odmoru. Ekstremno radosno iskustvo", napisali su.

 

A post shared by @abbaofficial on

"To je rezultiralo s dvije nove pjesme i jedna od njih, I Still Have Faith In You, bit će emitirana u TV specijalu u prosincu, a izvodit će je digitalne verzije nas", stoji u objavi koju su potpisali svi članovi benda. 

Najavljena je i turneja 2019. i 2020. godine na kojoj će umjesto glazbenika fanovi moći vidjeti njihove avatare, virtualne verzije članova grupe koje su nazvali Abbatari. "Zaključili smo da smo tad najbolje izgledali", rekao je Bjorn Ulvaeus na nedavnoj konferenciji za novinare.

ABBA-in međunarodni uspjeh započeo je pobjedom 1974. na Natjecanju za pjesmu Eurovizije pjesmom Waterloo.

Njihova dugogodišnja zajednička karijera trajala je do 1982.

Grupa je nastala iz prijateljstva Bennyja Anderssona i Bjoerna Ulvaeusa u paru s Anni-Frid Lyngstad i Agnethom Faltskog. Naziv grupe nastao je od početnih slova imena članova.

ABBA je otišla u povijest kao jedan od najvećih sastava u povijesti glazbe, sa zaradom koja se broji u stotinama milijuna dolara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara