Abi Titmuss napokon otkrila grudi u reality showu

DOK se djevojke u našoj verziji "Opstanka" bez problema pokazuju pred kamerama u toplessu, a razvijeni mladići pokazuju stražnjice, zvijezde engleskog reality showa na Fijiu puno su sramežljivije.

"Celebrity Love Island" najavljivan je kao program pun seksualnih avantura između londonskih playboya i razvikanih jetseterica, ali do sada se orgije nisu događale.

Glavni aduti showa Abi Titmuss, poznata po svom porno filmu, i bivša ljubavnica Davida Beckhama biseksualka Rebecca Loos vrhunac erotike pokazale su u masiranju leđa svojih partnera na otoku.

Gledanost showa pala je s početnih pet milijuna gledatelja na samo tri milijuna i zabrinula producente koji su u taj projekt uložili 15 milijuna funti.

Zbog toga su brzo došapnuli Abi, koja je jedina pokupila honorar od 100.000 funti, da se napokon malo razgoliti, pa je jetseterici pred kamerama "slučajno" spao grudnjak pri kupanju.

Tako malo golotinje teško će pridonijeti uspjehu showa jer su gledatelji već mogli vidjeti Abi na internetu pri oralnom i lezbijskom seksu.

Govoreći na otoku o svom porniću bivša medicinska sestra je otkrila kako joj je majka rekla da se zbog njega ne mora sramiti "jer su još i stari Rimljani vodili razvratne orgije".

Sva sreća da mamica ne zna da su tadašnji stanovnici Rima koristili i mozak miševa kao zubnu pastu, jer bi se Abi i u tome mogla okušati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara