Abi Titmuss u reality showu slavnih

PRSATA engleska jetseterica Abi Titmuss, koja je postala slavnom nakon što je na Internet procurila snimka njezinog seksualnog odnosa sa voditeljem BBC-a, najvjerojatnije će se pridružiti ekipi ITV-evog reality showa "Celebrity Love Island".

Šefovi ITV-a daju sve od sebe kako bi privoljeli bivšu medicinsku sestru, koja je bijelu bolničku kutu zamijenila oskudnim kompletićima u kojima se fotografira za muške časopise i kalendare, na sudjelovanje u showu.

"Celebrity Love Island" bavit će se avanturama nekolicine javnih osoba smještenih dva tjedna na pusti otok, a ideja showa je, tvrdi ITV, prikazati slavne osobe kako se snalaze u nemogućim uvjetima.

ITV-ev reality show pokrenut je kao odgovor na najnovije izdanje "Big Brothera" TV kuće Channel 4, a šefovi ITV-a vjeruju kako će njihov show imati daleko veću gledanost od "Big Brothera".

"Možete birati između gledanja desetoro anonimaca smještenih u kuću u sjevernom Londonu i gledanja deset slavnih osoba koje se zabavljaju na pustom otoku. Ja znam što bih ja odabrao." - kazao je anonimni ITV-ev izvor za Daily Mirror.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara