Adele zbog bolesti otkazala cijelu američku turneju

Adele zbog bolesti otkazala cijelu američku turneju

Foto: JLP

ADELE je zbog zdravstvenih problema morala otkazati svoju američku turneju. Prvi koncert trebao se održati već u petak, 7. listopada u New Jerseyju, no pjevačici su liječnici savjetovali da prekine nastupe dok joj se stanje ne popravi. Adele ima problema s glasnicama, a vijest o otkazivanju turneje i nju je jako razočarala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Srce mi je slomljeno i jako sam zabrinuta što vam moram reći da ponovo imam problema s glasom. Ne mogu vjerovati", rekla je popularna pjevačica. To nije prvi put da Adele ima poteškoća s glasom; prošlog je mjeseca morala odgoditi nekoliko koncerata u Velikoj Britaniji iz istih razloga, a početkom godine je imala laringitis, zbog kojeg je isto bilo otkazivanja koncerata.

"Strogo slijedim režim koji su mi dali liječnici, držim se pravila, ali čini se kako to jednostavno nije dovoljno. Činjenica je da se nikada nisam potpuno oporavila od bilo kojeg problema koji sam imala. Mogla sam se i povući s prošlih turneja kako bih se potpuno oporavila, ali stvarno vas nisam željela razočarati. Glas mi je slab i moram ga ponovo ojačati. Krenut ću s vokalnom rehabilitacijom i vratit ću se i razvaliti kad ponovo budem na turneju", obećala je pjevačica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara