Adidas "Be Original" i u Zagrebu

Adidas "Be Original" i u Zagrebu

PROMOTIIVNOM akcijom pod nazivom "Be Original" koja se održava u svim većim svjetskim gradovima, Adidas poziva sve građane Zagreba kao i poklonike suvremenog načina života da se 18. listopada u 14 sati u Adidas shopu Avenue Mall pridruže globalnoj proslavi originalnosti. 

Neka vas inspiracija ponese, dođite u adidas shop, zauzmite najoriginalniju pozu, slikajte se i osvojite nagradu! Natječaj za tematsku fotografiju već je mnogobrojne poklonike stekao promocijom u Zagrebu, Osijeku i Rijeci, a vruću atmosferu očekujte i na velikoj završnici u Avenue Mallu.

Uz gostovanje DJ Bizze te dobru i originalnu zabavu, lako ćete provesti nekoliko ugodnih sati unutar adidas shopa. Zato se ne zaboravite prijaviti na natječaj za tematsku fotografiju "Be Original". Kolekcija Originalsa za jesen/zimu 08’ čine Street, Style i Sport koje možete pronaći u svim Adidas shopovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dođite u Adidas shop, isprobajte novu kolekciju i zauzmite najoriginalniju pozu. Slikajte se i konkurirajte u natječaju jer time možete postati sretan dobitnik poklon-bona u iznosu od 5.000,00 kuna! Voditelj programa je Frano Domitrović, dugogodišnji voditelj emisije Briljantin i glazbene emisije Garaža.

Sve fotografije natjecatelja, kao i pravila natječaja, pronaći ćete na www.pro-sport.hr/beoriginal.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara