Adriana Lima seksepilna i u crno-bijelom izdanju

ADRIANA LIMA, supermodel čiji su roditelji pri rođenju rekli kako bi je trebali odgajati vukovi jer se rodila s "vražjim očima", snimila je modni editorijal za talijanski časopis Elle u kojem se na crno-bijelim fotografijama pojavljuje golih grudiju. Iako njezino poprsje nije do kraja otkriveno, već tek toliko da zagolica maštu muškaraca i žena diljem svijeta", Adrianinim dražima nema kraja. Ipak, neke takva odluka čudi jer je poznato kako je Talijanima golotinja praktički nacionalni sport, pa su tako neki svjetski modni kritičari rekli "kako im nije jasno čemu skrivanje bradavica".

Lima godišnje zarađuje sedam milijuna dolara, što znači da je s takvom zaradom na petom mjestu top liste najplaćenijih manekenki. listu naravno predvodi brazilsko čudo od žene Gisele Bündchen.

"Odlazim u crkvu svake nedjelje"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viktorijin anđeo Lima je do sad najseksi editorijal snimila za GQ časopis kad je potpuno gola na karipskim rajskim plažama svoj Venerin brežuljak sakrila samo jednim palminim listom. Pored takve karijere i takvog izgleda teško je povjerovati da je ova djevojka djevica kako tvrdi, te da je potpuno posvećena katoličkom načinu života: "Odlazim u crkvu svake nedjelje", jednom je prilikom rekla Lima. Istinu vjerojatno najbolje zna njezin dečko iz Srbije Marko Jarić koji se bavi profesionalnim igranjem košarke za američki klub  Minnesota Timberwolves. Bilo kako bilo, ako se i Lima i njezin dečko doista pridržavaju njezine želje "kako nema seksa prije braka, jer je to po pravilim katoličkog života", onda mu sigurno sirotom nije lako ostati vjeran i čekati da se Adriana dovoljno uozbilji i pristane na brak, ili shvati kako stari i mudri ljudi ne govore uzalud: "Bolje hopsati što više dok si mlad, jer kad ćeš ostarjeti željet ćeš hopsati ali nećeš moći".

L.V.
Foto: Egotastic!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara