Aguilera odgovara na provokacije: Imam se pravo zabavljati!

AGUILERA nije jedna od onih pjevačica koje ignoriraju napise u tabloidima, pa je samo nekoliko dana nakon što su svijet obišle fotografije njezinog noćnog tuluma medijima objasnila što je radila s veselim društvom i zašto u tome ne vidi nikakav problem. "S vremena na vrijeme imam svako pravo izići u klub sa svojim suprugom. Cijele dane provodim sa svojim sinom, tako da su neke insinuacije u medijima zločeste", izjavila je Christina za Access Hollywood, dodavši kako se mediji neće usrećiti budu li u njoj, kao u njezinim kolegicama, tražile "problematičnu majku".

Odlučna u namjeri da ne postane još jedna od zvijezda koje pažnju plijene zanemarivanjem djece i pijančevanjem po klubovima, Christina Aguilera prokomentirala je fotografije iz Purea, šminkerskog okupljališta u sklopu spektakularnog hotela Caesars Palace u Las Vegasu. Na njima se, naime, vidi kako je Christina itekako iskusna po pitanju cjelonoćnog maratona na plesnom podiju, a medijima su posebno zanimljive bile fotografije na kojima se mazi s mladićem i djevojkom, dok njezin suprug Jordan Bratman tupo bulji pred sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neki ljudi naprosto imaju mišljenje o svemu i vole raditi dramu ni od čega. To je, nažalost, dio mog života, a sve sam to odavno naučila", rekla je 27-godišnja pjevačica, misleći pritom na činjenicu da je meta tabloida od tinejdžerskih dana, kad je s pjesmom "Genie In a Bottle" i debitantskim albumom privukla pažnju svjetske javnosti.

Poput mnogih slavnih i modernih majki, Christina neće dugo uživati u porodiljnom dopustu - u pripremi je njezin novi studijski album koji je, kaže, u potpunosti inspiriran i posvećen velikim promjenama i važnim ljudima u njezinom životu. "Nisam tip osobe koji može dugo odmarati i ništa ne raditi. Već u prvim danima trudnoće dobila sam inspiraciju za nove pjesme, a ona je sad na vrhuncu i želim to iskoristiti", rekla je Aguilera.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara