Ako na nekome vidite ove haljine hrvatske dizajnerice - zovite policiju

Ako na nekome vidite ove haljine hrvatske dizajnerice - zovite policiju
Foto: Instagram

POZNATA hrvatska dizajnerica Anita Pokrivač na Instagramu je objavila da je opljačkana.

"Najdraži naši! Jutros sam imala provalu u showroomu u Širolinoj 8 u Zagrebu, ukradena je cijela nova kolekcija, TV i ogledalo. Slike nove kolekcije jučer su ugledalo svjetlo dana i eto dogodilo se što se dogodilo. Tu su fotkice, molim vas shareajte, jer nijedna haljina još nije prodana od naše strane, tako ako je vidite ne nekom, molimo kontaktirajte nas i policiju", napisala je na Instagram profilu brenda.

Riječ je o Anitinoj kolekciji Mother & Daughter Match SS19 koja je izašla jučer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Pokrivač 💃🏼👠 (@anita.pokrivac) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Pokrivac Design (@anitapokrivacdesign) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Pokrivac Design (@anitapokrivacdesign) on

Nakon brojnih reakcija, Anita se još jednom oglasila i zahvalila svima na podršci.

"Najdraže i najdraži naši! Želim Vam se od srca zahvaliti na svakoj poruci, što putem društvenih mreža, što putem mobitela. Hvala na svakom telefonskom pozivu. Hvala na svakom sheranju. Neizmjerno Vam puno hvala na podršci i riječima ohrabrenja. Dogodilo se što se dogodilo, ali iz toga ćemo izaći jači! Sutra je novi radni dan, i naše vrijedne snage kreću u izradu haljina koje će uskoro visjet veselo poput leptirića na našim štenderima. Svi smo živi i zdravi, to je najvažnije. Haljinice ćemo šivati i noću i ova kolekcija će biti najposebnija ikad. Znate zašto? Radi Vas! Da nije bilo svih Vas, koji ste slali tolike divne pozitivne energije, riječi podrške i pokazali da u ovom nismo, niti ćemo ikada biti sami. Vjerujem da dobro uvijek pobjedjuje. Hvala Vam još jednom na svemu, jer ovo nije samo @anitapokrivacdesign, ovo je nešto puno veće - radi svih Vas. Ovo je zajedništvo. Voli Vas Anita", poručila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najdraže i najdraži naši! Želim Vam se od srca zahvaliti na svakoj poruci, što putem društvenih mreža, što putem mobitela. Hvala na svakom telefonskom pozivu. Hvala na svakom sheranju. Neizmjerno Vam puno hvala na podršci i riječima ohrabrenja. Dogodilo se što se dogodilo, ali iz toga ćemo izaći jači! Sutra je novi radni dan, i naše vrijedne snage kreću u izradu haljina koje će uskoro visjet veselo poput leptirića na našim štenderima. Svi smo živi i zdravi, to je najvažnije. Haljinice ćemo šivati i noću i ova kolekcija će biti najposebnija ikad. Znate zašto? Radi Vas! Da nije bilo svih Vas, koji ste slali tolike divne pozitivne energije, riječi podrške i pokazali da u ovom nismo, niti ćemo ikada biti sami. Vjerujem da dobro uvijek pobjedjuje. Hvala Vam još jednom na svemu, jer ovo nije samo @anitapokrivacdesign, ovo je nešto puno veće - radi svih Vas. Ovo je zajedništvo. Voli Vas Anita!❤️

A post shared by Anita Pokrivac Design (@anitapokrivacdesign) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara