Ako Sienna neće, ima tko hoće: Rhys ljetuje s dvojnicom bivše djevojke

Ako Sienna neće, ima tko hoće: Rhys ljetuje s dvojnicom bivše djevojke

NEPAŽLJIVOM promatraču može se učiniti kako na ovim fotografijama Rhys Ifans i Sienna Miller planiraju romantično pomirenje i kako je glumac Sienni oprostio što ga je ostavila i slomila mu srce, međutim, onaj koji malo pažljivije pogledaju primijetiti će da na fotografijama nije Sienna već misteriozna djevojka koja misteriozno nalikuje na Ifansovu neprežaljenu bivšu.

Otkako je Sienna ostavila Rhysa Ifansa, glumac nema mira - neposredno nakon prekida Rhys se opijao i izazivao incidente po londonskim klubovima, a sada je prešao u drugu fazu prebolijevanja rastanka, ispunjenu tajnim sastancima sa drugim djevojkama. Nakon što su ga prošli tjedan paparazzi uhvatili u društvu Kimberly Stewart, i nakon što su tabloidi na sva zvona razglasili kako je Rhys konačno prebolio Siennu i utjehu našao u mladoj Kimberly, Ifans je vikend proveo daleko od nje - u društvu nepoznate plavuše ljenčareći na plaži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rhysov izbor mjesta za odmor novinarima je bio posve očekivan - upravo su na Ibizi, mjestu gdje se Rhys trenutno nalazi s novom djevojkom (?) novinari prvi puta snimili njega i Siennu, i to točno prije godinu dana. Sienna Miller Rhysu je slomila srce okončavši njihovu desetomjesečnu vezu nešto ranije ove godine, nekoliko tjedana prije nego što je započela vezu s oženjenim ocem četvero djece, Balthazarom Gettyjem.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara