Aleksandra Grdić: Ljubav je kao biljka, ako se ne zalijeva, uvene

Aleksandra Grdić: Ljubav je kao biljka, ako se ne zalijeva, uvene

Tekst: B.M.
Foto: Index

BUDUĆI da nam se bliži Valentinovo, odlučili smo propitati manekenku Aleksandru Grdić kako namjerava provesti blagdan zaljubljenih. "Volim Valentinovo, to je jedan lijep i sladak praznik, nisam nešto previše uzbuđena uoči Valentinova, no volim ga proslaviti te mi je drago što ove godine pada na vikend. Ponekad ga provedem s posebnom i dragom osobom, a ponekad s prijateljicama", rekla nam je Aleks.

"Ljubav je kao biljka"

Otkrila nam je da nije materijalist što se poklona tiče, već voli dobiti nešto od srca. "Volim dobiti nekakav sladak, pažljiv poklon od nekog do koga mi je stalo, a inače mislim da sami pokloni i način na koji provodimo Dan zaljubljenih ne znače ništa. Ljubav je kao biljka, ako je ne zalijevaš, ona uvene. Trebamo se brinuti o ljudima koje volimo uvijek, a ne samo na Valentinovo", smatra jedna od najboljih hrvatskih manekenki.

"Valentinovo je iskomercijaliziran blagdan"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, smatra da je Valentinovo blagdan koji smo preuzeli od Amerikanaca te je pomalo iskomercijaliziran. "Kad sam bila mlađa, Valentinovo se nije toliko slavilo, to se radi u posljednje vrijeme kad se sve iskomercijaliziralo. Sve ovo je meni lijepo, svugdje je gužva, restorani su puni zaljubljenih parova na romantičnim večerama, ali mislim da je ipak pomalo iskomercijaliziran blagdan",otkrila je Aleksandra.

Plišani medvjedić, cvijeće i baloni pred kućnim vratima

Najbolji poklon i iznenađenje koje je dobila bilo je iznenađenje koje joj je priredio prijatelj. "Prijatelj mi je pred kućnim vratima ostavio plišanog medu, cvijeće i balone, a sve to me iznenadilo i dirnulo jer obožavam plišane igračke, a iznenađenje je bilo slatko i romantično. Tek sam dogodine saznala tko je to bio", ispričala nam je Grdić.

"Valentinovo ću provesti s osobom do koje mi je stalo"

Budući da se u posljednje vrijeme dosta u medijima spekulira o njezinoj vezi i tome tko je odabranik njezina srca, odlučili smo manekenku upitati s kim će provesti Valentinovo. "Provest ću ga s osobom do koje mi je stalo, vjerojatno ćemo u kino ili negdje na romantičnu večeru", rekla je Aleks.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara