Alen Vitasović donio radikalnu odluku: "Želim da to konačno stane jer previše boli"

Alen Vitasović donio radikalnu odluku: "Želim da to konačno stane jer previše boli"

Foto: Facebook

ISTARSKOM glazbeniku Alenu Vitasoviću alkohol se jedno vrijeme činio kao jedini izlaz iz teške situacije, a kasno je shvatio da to nije tako. Propali su mu i brak i karijera, a sad je odlučio okrenuti novi list i prijaviti se na liječenje od alkoholizma.

"Želim konačno prekinuti s nekim porocima i da to konačno stane jer to previše boli. Vi ne znate koliko to boli", rekao je za RTL.

Dodaje da je cijelog života bio sam, a onda mu je glazba gotovo preko noći otvorila mnoga vrata, život mu se promijenio i dobio je sve: slavu, hitove i lijepu suprugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve cure, sve živo. Lisinski napunija, sve živo, Dom sportova... Sam bez menadžera, bez prijatelja. Normalno da ćeš malo pukniti, pa se i popilo, pa je bilo i grešaka", ispričao je i otkrio neke svoje želje:

"Bilo bi mi drago da svi polude za nekom mojom pjesmom, ali ne u smislu da sam ja neka zvijezda. Ma koje zvijezde! Ja sam u Hrvatskoj. Ja želim živjeti svoj život".

Ovih dana završava posljednju pjesmu za album koji izlazi u proljeće. Tvrdi da ga boli što na festivalima pobjeđuju gori od njega, a on u 47. godini mora svirati po rupama da bi preživio. Najteže mu pada to što supruga Sandra više ne želi biti u braku s njim, no njegova djeca nikad ga nisu razočarala.

"Ipak, imam Miju i Ivana i to je sve što imam u životu", rekao je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara