Alex Grdić nije kupovala kokain: Drago mi je da je istina izašla na vidjelo

Tekst: A.M.
Foto: Index, Ante Baranić / CROPIX

"NE POZNAJEM varaždinske dilere, brojevi s tih ispisa nisu moji, niti su ikad bili. Bilo tko je mogao nazvati i reći: `Ja sam Aleksandra Grdić i treba mi kokain`. To nisam bila ja i nemam s tim veze", izjavila je bivša misica nakon što je u medije "iscurila" lista svjedoka protiv skupine preprodavača droge iz Varaždina.

Baš kao što je i sama rekla, Alex Grdić nije kupovala skupocjeni bijeli prah od dilera što dokazuje i činjenica da je optužnica izmijenjena prije suđenja, a Aleksandrino ime maknuto je s liste svjedoka.

"Jako mi je žao što sam nepravedno optužena"

"Drago mi je da je istina izašla na vidjelo. Kao što sam već prije rekla, nemam veze s tim slučajem i jako mi je žao što sam nepravedno optužena. Svi su se urotili protiv mene kad se to dogodilo, a sad se ipak uspostavilo da sam pričala istinu", rekla nam je Aleksandra koja dodaje da ne očekuje nikakvu ispriku te da joj je najbitnije od svega što se cijela situacija riješila.

Ipak, Alex nije htjela komentirati tko je napravio grešku i kako, odnosno zašto se njezino ime našlo na tom popisu, ali, kako i sama kaže, to nije ni bitno, već samo činjenica da je otpočetka bila iskrena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara